Tafel Bente | Deens Ovaal

 699,00 899,00

Ben je op zoek naar een unieke eettafel die zowel stijlvol als duurzaam is? Maak kennis met onze Deens ovale tafel Bente, een meesterwerk in meubelontwerp dat zowel schoonheid als functionaliteit combineert. Met zijn lamulux blad en zwarte onderrand, is de Tafel Bente een aanwinst voor elke woonruimte.

Lamulux: Duurzaamheid en Stijl in Harmonie

Wat maakt de Tafel Bente zo speciaal? Het geheim schuilt in het gebruik van lamulux, een innovatief materiaal dat meubelpanelen combineert met de eigenschappen van een laminaatvloer. Dit resulteert in een meubelstuk dat niet alleen prachtig is, maar ook extreem duurzaam. De voordelen van lamulux zijn talrijk:

  1. Uniek Decor: Lamulux biedt een breed scala aan unieke decors met haptiek, waardoor elke Tafel Bente een exclusieve uitstraling heeft.
  2. Krasbestendigheid: Het lamulux blad van de Tafel Bente is bestand tegen krassen, waardoor het er jarenlang als nieuw blijft uitzien.
  3. Kleurvastheid: De zwarte onderrand behoudt zijn diepe kleur, zelfs bij dagelijks gebruik.
  4. Slijt- en Stootvastheid: De Tafel Bente is bestand tegen slijtage en stoten, waardoor hij ideaal is voor drukke huishoudens.
  5. Onderhoudsvriendelijk: Dankzij het lamulux materiaal is deze tafel eenvoudig te onderhouden. Een vochtige doek is vaak voldoende om vlekken te verwijderen.
  6. Massief Houtgevoel: Hoewel Lamulux aanvoelt als massief hout, heeft het geen last van houtwerking, waardoor het altijd stabiel en mooi blijft.
  7. Kindvriendelijk Ontwerp: De Tafel Bente is ontworpen met afgeronde randen en hoeken, waardoor hij veilig is voor kinderen.
  8. Milieuvriendelijk: Lamulux is een milieuvriendelijke en gebruiksvriendelijke afwerking, waardoor je met een gerust hart kunt genieten van je meubels.

Een Geweldig Alternatief voor “Beleving”

In een wereld waar consumenten steeds meer waarde hechten aan de beleving van meubels, biedt Lamulux met de Tafel Bente een geweldig alternatief. Deze prachtige tafel is verkrijgbaar in maar liefst 14 verschillende kleuren, waaronder verbluffende marmer looks. Hiermee kun je de tafel aanpassen aan je persoonlijke stijl en interieur.

Bezoek Onze Concept Store in Leeuwarden

Wil je meer informatie over de Tafel Bente en de mogelijkheden die deze tafel biedt? Breng een bezoek aan onze Concept Store in Leeuwarden, waar onze deskundige medewerkers je graag assisteren en alle opties met je bespreken. Ervaar de perfecte combinatie van design, duurzaamheid en gebruiksgemak met de Tafel Bente en vind de perfecte kleur voor jouw interieur. Bestel vandaag nog en verrijk je woonruimte met deze prachtige ovale tafel.

Gewicht 75 kg
Materiaal

Lamulux

Vorm

Kleur

Afmeting

, , ,

Te bezichtigen

Concept store