Hoe kan ik mijn bestelling betalen?

Betaalgemak en service

Betaalgemak en service zijn belangrijk voor ons bij Xenario. Daarom bieden we je verschillende betaalopties, zodat je altijd de juiste keuze kunt maken.

Betaalopties

  • iDEAL

Betaal je het liefst vooraf? iDEAL is de meest gebruikte betaalmethode in Nederland. Je rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van je eigen bank.

  • In3

Betaal je liever in termijnen? Met In3 betaal je je bestelling in drie gelijke delen, zonder rente of extra kosten.

  • Payconic by Bancontact

Woon je in België? Natuurlijk accepteren wij ook betalingen met Payconic by Bancontact.

  • Bankoverschrijving

Betaal je liever op een later tijdstip? Dan kun je ook kiezen voor een bankoverschrijving. Let wel op dat wij de bestelling niet in behandeling kunnen nemen zonder dat deze voldaan is.

Hoe kan ik mijn bestelling retourneren?

We bieden je 3 opties aan om je bestelling te retourneren. Je bent zelfverantwoordelijk voor de verzendkosten van de retourzending. In de drie hieronder beschreven retouropties vind je hierover meer informatie.

We verzoeken je het artikel stevig te verpakken in de originele verpakking. Gebruik alleen transparant tape (geen duct-tape) om de verpakking dicht te plakken. Schrijf niet op de doos!

Retourneren in de winkel (gratis)

Verpak het artikel stevig in de originele verpakking (indien mogelijk).

In de winkel wordt beoordeeld of het artikel aan de retourvoorwaarden voldoet. Is dat het geval, dan gaan we ons best doen om binnen 5 werkdagen het volledige bedrag terug te storten. Soms lukt dit niet, maar je kunt ervan uitgaan dat je uiterlijk 14 dagen na je retourmelding het geld terug hebt. Let op: er wordt geen contant geld terugbetaald.

Onze openingstijden en adresgegevens vind je hier.

Zelf retourneren via pakketdienst (zelf laten frankeren).

Verpak het artikel stevig in de originele verpakking (indien mogelijk).

Meld je retourzending hier aan.

Je ontvangt van ons per email het retouradres en het nummer van je retourzending. Plak dit briefje op iedere doos.

Lever het pakket in bij een PostNL pakketpunt of DHL Parcelshop. De verzendkosten zijn voor eigen rekening.

Vraag om een bewijs van afgifte en bewaar deze goed. Wij zijn niet aansprakelijk voor beschadigingen of zoekgeraakte retourartikelen.

Na ontvangst van het artikel wordt beoordeeld of het aan de retourvoorwaarden voldoet. Is dat het geval, dan gaan we ons best doen om binnen 5 werkdagen het volledige bedrag terug te storten. Soms lukt dit niet, maar je kunt ervan uitgaan dat je uiterlijk 14 dagen na je retourmelding het geld terug hebt.

Afhaalservice (€25,-)

Verpak het artikel stevig in de originele verpakking (indien mogelijk).

Meld je retourzending hier aan.

Onze vervoerder neemt binnen 3 werkdagen telefonisch contact met je op om een afspraak te maken. Er wordt een tijdvak afgesproken, zodat je niet de hele dag aanwezig hoeft te zijn.

De chauffeur heeft zelf de benodigde verzendlabels bij zich die ter plaatse op de doos worden geplakt. Je hoeft de pakketten dus zelf niet te adresseren.

Na ontvangst van het artikel wordt beoordeeld of het aan de retourvoorwaarden voldoet. Is dat het geval, dan gaan we ons best doen om binnen 5 werkdagen het volledige bedrag terug te storten. Soms lukt dit niet, maar je kunt ervan uitgaan dat je uiterlijk 14 dagen na je retourmelding het geld terug hebt. De kosten van de afhaalservice (€25,-) worden in mindering gebracht op het bedrag dat je van ons krijgt teruggestort.

Let wel op: De afhaalservice is enkel beschikbaar voor pakketten die binnen de toegestane afmetingen vallen van DHL.

Voor artikelen buiten de specificaties zullen extra kosten in rekening gebracht worden. Contacteer ons voor een prijsopgave.

Waarom krijg ik minder geld terug voor mijn geretourneerde product?

Dan is je product waarschijnlijk niet in de originele staat teruggestuurd. In dat geval bepalen we aan de hand van de staat wat de waardevermindering is. De maximale waardevermindering is 25%.

Het uiteindelijke bedrag dat je ontvangt wordt bepaald door twee dingen: De waardevermindering van het product. Deze is gebaseerd op drie factoren:

1; beschadiging van het product;

2; beschadiging van de verpakking;

3; compleetheid van het product.

De kosten die wij maken om het product opnieuw te verkopen. Denk hierbij aan het maken van duidelijke foto’s en een goede omschrijving. Deze kosten zijn €7,50 en worden samen met de waardevermindering ingehouden.