Salontafel Madison Walnoot | Set van 2

 169,00

Bezorgd binnen 10 werkdagen

Ontdek de veelzijdige elegantie van onze Salontafel Madison Walnoot, een subliem duo van losse tafeltjes die je woonruimte verrijken met hun tijdloze design en hoogwaardige materialen. Deze salontafel is niet alleen functioneel, maar ook een naadloze aanvulling op de verfijnde Woonserie ‘Madison Walnoot’.

Design en Constructie: De Salontafel Madison Walnoot bestaat uit twee losse tafeltjes, waarvan de bladen vervaardigd zijn uit massief mangohout en zijn afgewerkt met een warme walnootkleurige finish. Dit geeft de tafels niet alleen een prachtige uitstraling, maar zorgt er ook voor dat ze moeiteloos integreren in de Woonserie ‘Madison Walnoot’. De frames van de tafeltjes zijn vervaardigd uit duurzaam staal en afgewerkt met een elegante zwarte lak.

Afmetingen: Grote tafeltje:

  • Diameter Ø70 cm
  • Hoogte: 45 cm

Kleine tafeltje:

  • Diameter Ø60 cm
  • Hoogte: 39 cm

Deze uitgekiende afmetingen maken deze salontafel geschikt voor verschillende ruimtes en bieden flexibiliteit in opstelling.

Onderhoud: Houd de Salontafel Madison Walnoot in optimale staat door regelmatig af te nemen met een lichtvochtige doek. Deze eenvoudige onderhoudsinstructies zorgen ervoor dat zowel het mangohout als het stalen frame hun natuurlijke pracht behouden, waardoor jouw salontafel altijd straalt.

Verrijk jouw woonruimte met de Salontafel Madison Walnoot en ervaar de perfecte samensmelting van functionaliteit en esthetiek. Bestel vandaag nog en geef jouw interieur een upgrade met deze prachtige salontafel. Transformeer jouw ruimte in een oase van stijl en comfort.

Afmetingen 70 × 70 × 45 cm
Kleur
Merk
Materiaal Mangohout & metaal