Kunstplant Strelitzia Nicolai 240 cm

10% korting​

Kerstboom eruit, kunstplant erin​

 365,36

Uitverkocht

Waarom Xenario

Artikelnummer: 319024 Categorieën: , Tag:

Een Groene Reus: Kunstplant Strelitzia Nicolai 240 cm – Voor Een Betoverend Groots Effect!

Ontdek de pracht van weelderig groen met onze Kunstplant Strelitzia Nicolai van 240 cm! Deze imposante schoonheid geeft een majestueuze uitstraling aan elke ruimte, zonder het gedoe van onderhoud.

Waarom is onze Kunstplant Strelitzia Nicolai 240 cm zo indrukwekkend?

  1. Levensechte Grootsheid: Deze Kunstplant Strelitzia Nicolai van 240 cm wekt bewondering met zijn ongekende realisme. Het lijkt bijna niet te geloven dat het geen echte plant is!
  2. Hoogwaardige Kwaliteit: Vervaardigd met materialen van topkwaliteit, belooft deze kunstplant een langdurige en indrukwekkende uitstraling. Geniet jarenlang van zijn onberispelijke schoonheid.
  3. Veiligheid voor Huisdieren: Deze Kunstplant Strelitzia Nicolai is volledig huisdiervriendelijk. Maak je geen zorgen over mogelijke schadelijke effecten op je huisdieren.
  4. Onderhoudsarm: Een snelle veegbeurt is alles wat nodig is om deze plant in topconditie te houden. Geen water geven of speciale zorg vereist.
  5. Aanpasbaar en Imposant: De flexibele bladeren maken het mogelijk om de plant naar jouw voorkeur te modelleren en te stylen. Met een aanbevolen sierpot van 40-50 cm diameter creëer je een prachtige, opvallende aanwezigheid in elke ruimte.

Afmetingen:

  • Totale hoogte inclusief pot: 240 cm
  • Diameter plant: 150 cm
  • Afmeting pot: Diameter van 24 cm bovenaan, 21 cm hoog
  • Aanbevolen diameter sierpot: 40-50 cm

Breng grootsheid en grandeur in je interieur met onze Kunstplant Strelitzia Nicolai 240 cm! Transformeer je ruimte in een weelderige oase van natuurlijke schoonheid zonder enige moeite. Plaats deze opvallende plant in een ruime sierpot en bewonder zijn majestueuze aanwezigheid, zonder gedoe met onderhoud.

Bestel nu je Kunstplant Strelitzia Nicolai 240 cm en laat je ruimte stralen met zijn groene pracht!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Kunstplant Strelitzia Nicolai 240 cm” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *