Hanglamp Joanet | 6 Fumé

 349,00

Levertijd: 2 tot 4 werkdagen

Hanglamp Joanet: Verlichting in Stijl

Als het op verlichting aankomt, geldt vaak het gezegde: “Meer is beter.” En met de prachtige hanglamp Joanet is dit meer dan ooit waar. Deze opvallende hanglamp, met zijn zes gracieuze lichtpunten, voegt een dosis elegantie en verlichting toe aan elke ruimte.

De Joanet hanglamp is een meesterwerk van design. Zes verfijnde lichtbronnen hangen stijlvol naar beneden vanaf de bevestigingsplaat, elk omgeven door een elegante glazen huls. Dit glaswerk speelt een boeiend spel tussen heldere en fumé gedeeltes, wat de lamp een betoverende uitstraling geeft.

Wat deze hanglamp echt bijzonder maakt, is de afwisseling in formaten van het glaswerk. Dit brengt dynamiek in het armatuur en creëert een boeiende visuele ervaring. Om de magie van de Joanet hanglamp volledig te benutten, kun je kiezen voor filamentlampen, die zorgen voor een warme en uitnodigende sfeer.

Met Joanet kun je de verlichting precies aanpassen aan je behoeften. Sluit de hanglamp eenvoudig aan op een dimmer, en je hebt meteen een sfeermaker in huis. Of je nu een romantisch diner wilt creëren of een gezellige sfeer wilt voor een ontspannen avond, Joanet zorgt voor de perfecte verlichting.

Dus waarom genoegen nemen met minder als je kunt genieten van zoveel meer? Met de Joanet hanglamp haal je niet alleen verlichting in huis, maar ook een kunstwerk dat je interieur verfraait en elke ruimte transformeert in een stijlvolle en sfeervolle omgeving.

Ontdek de magie van de Joanet hanglamp en geef je huis de verlichting en de elegantie die het verdient. Bestel vandaag nog de JOANET Hanglamp 6xE27 Smoke Glas en laat je ruimte stralen!

Gewicht 12 kg
Afmetingen 132 × 415 × 218 cm
Merk

Kleur

,

Materiaal

Glas, Metaal

Inclusief lichtbron

Fitting

Te bezichtigen

Concept store