699,00

Niet voorradig, informeer naar de verwachte levertijd

Nieuw in onze Elenonora collectie: Eettafel Xavi – Parijse Elegantie voor Jouw Dinerervaring!

Eettafel Xavi heeft onlangs de schijnwerpers gestolen tijdens de Elenonora collectiepresentaties in de stijlvolle stad Parijs. En nu kunnen we met zekerheid zeggen dat Xavi hetzelfde zal doen bij jou thuis! Met zijn tijdloze allure en luxueuze uitstraling, door het gebruik van hoogwaardige natuurlijke materialen zoals een marmeren blad en houten poten, zal Xavi het middelpunt van al jouw diners en speciale momenten worden. Maar wat Eettafel Xavi echt onderscheidt, is het unieke onderstel dat een vleugje eigentijdse elegantie toevoegt aan het geheel.

Waarom kiezen voor Eettafel Xavi?

  • Tijdloos Design: Xavi is ontworpen om de tand des tijds te doorstaan en past perfect in elke eetkamer, ongeacht de stijl.
  • Luxe Materialen: Het marmeren blad en de houten poten stralen pure luxe uit, waardoor Xavi een statement piece is.
  • Opvallend Onderstel: Het opvallende onderstel voegt een eigentijdse twist toe, waardoor jouw eetruimte een unieke uitstraling krijgt.
  • Verschillende Maten: Xavi is verkrijgbaar in verschillende maten, zodat je de perfecte tafel kunt kiezen voor jouw behoeften.

Of je nu een romantisch diner voor twee wilt organiseren of grootschalige familiebijeenkomsten wilt houden, Eettafel Xavi biedt de perfecte balans tussen elegantie en modern design. Bestel vandaag nog en transformeer jouw eetkamer in een chique en uitnodigende ruimte met Eettafel Xavi!

Gewicht 88,2 kg
Afmetingen 130 × 130 × 77 cm
Materiaal

Marmer

Bezichtiging