Facebook Pixel
 
[Update 10-02-2021]

Update Coronavirus

Vanwege de aangescherpte coronamaatregelen is onze winkel gesloten. Via onze webshop kan 24/7 besteld worden. Door drukte bij de bezorgdiensten kan je thuisbezorging vertragen. Ook is het mogelijk dat we bepaalde artikelen (tijdelijk) niet op voorraad hebben.

Wij stellen samen met onze vervoerders alles in het werk om jouw bestelling op de vermelde leverdatum te bezorgen. Helaas kan door extra drukte in onze webshop en bij onze vervoerders de levertijd vertraagd zijn. Zodra jouw bestelling klaar staat voor verzending en wordt overgedragen aan de vervoerder, ontvang je een Track & Trace code waarmee de zending kan worden gevolgd. We willen je vragen dit bericht af te wachten alvorens contact op te nemen met onze klantenservice. 

Bereikbaarheid klantenservice

Het is op dit moment extreem druk in onze webshop en draait onze telefooncentrale over uren. Het kan hierdoor zijn dat je in een lange wachtrij terecht komt. Heb je specifieke vragen, bijvoorbeeld over je bestelling? Neem dan via de email contact op met onze klantenservice, waar onze medewerkers voor je klaar staan. Wel is het mogelijk dat ook hier de reactietijd enkele dagen langer is dan gebruikelijk. 
 
We vragen hiervoor je begrip. Wij zijn ontzettend trots op al onze medewerkers die klaarstaan in de winkels om alle klantwensen te realiseren en bedanken ook jou als klant voor je vertrouwen in Xenario in deze onzekere tijd.
 
Team Xenario.
 
We blijven de informatie die beschikbaar komt via het RIVM en de GGD nauwgezet volgen en zullen hiernaar handelen. Indien nodig wordt deze pagina geüpdatet. 
To Top