Aangepaste openingstijden:

Maandag    Gesloten
Dinsdag     11.00 – 17:30 uur
Woensdag  11.00 – 17:30 uur
Donderdag 11.00 – 17:30 uur
Vrijdag       11.00 – 17:30 uur
Zaterdag    11.00 – 17:30 uur
Zondag      Gesloten

 

Wij zijn (gewoon) open! 

Xenario houdt de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwlettend in de gaten en wij volgen de voorschriften op die door het RIVM en de GGD gesteld zijn. Om het woon winkelen voor u en onze medewerkers zo plezierig en veilig mogelijk te houden hebben wij extra hygiënische maatregelen getroffen. Om u op deze voorschriften te wijzen hebben wij extra attenties in de winkel opgehangen. Graag vragen wij u om u strikt aan deze voorwaarden te houden. Ook vragen wij u om extra alert te zijn om persoonlijke hygiëne en bij lichte hoest of verkoudheid, thuis te blijven.

Onze webshop draait gewoon door! 

Het Coronavirus kan niet worden overgedragen via post of pakketten. Volgens de laatste berichtgeving blijft DHL gewoon pakketten bezorgen. Wij blijven daarom ook de webshop bestellingen versturen, hetzij in mindere mate.

Om het aantal contactmomenten tussen ons kantoorpersoneel, de fysieke winkel en het magazijn te beperken, versturen wij al onze pakketten niet meer dagelijks, maar enkele dagen per week. De levering van uw bestelling kan hierdoor vertraging oplopen. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Door de onzekerheid bekijken wij de situatie per dag. Het kan zijn dat er op korte termijn aanpassingen of verandering komt. Wij zullen dit op onze Facebook pagina en website naar u communiceren.

Bezorging van grote reeds gemaakte bestelling

Onze eigen chauffeurs komen nog steeds bij u thuis langs om de bestelde goederen te bezorgen. Hiervoor zijn door ons extra richtlijnen ingesteld die voor onze medewerkers en voor u ervoor zorg dragen dat deze door kan blijven gaan. Helaas kunnen wij onze uitgebreide service niet verlenen. Wij leveren op dit moment enkel het artikel bij u in de woonkamer af. Ook als dit anders is afgesproken. Indien u als klant enigszins last heeft van de volgende kenmerken, of in contact bent geweest met iemand die het coronavirus heeft, vragen wij u DIRECT om de afspraak te annuleren, of dat wij de goederen bij uw voordeur mogen afzetten. Onze bezorgers mogen dan NIET bij u binnenkomen of contact met u maken.

Wij danken iedereen alvast voor het begrip en de medewerking. Niemand zit op dit virus te wachten en samen moeten wij hier doorheen.