1.996,50

Levertijd: 2 tot 3 weken

Dit kunstwerk, Big shots Hollywood, is een prachtige kunstwerk gemaakt door de veelgeprezen kunstenaar James Chiew. Het kunstwerk is een limited edition en is gedrukt op plexiglas.

Cobra Art: exclusieve kunst voor uw interieur

Bij Xenario zijn we trots om samen te werken met Cobra Art, een van de toonaangevende kunstgroothandels in Europa. Cobra Art levert exclusieve kunstwerken aan grote interieurwinkels, designers en architectenbureaus over de hele wereld.

Exclusieve kunstwerken van topkwaliteit

Bij Cobra Art vindt u toonaangevende kunst die u nergens anders vindt. De prachtige creaties van de artiesten waar Cobra Art mee samenwerkt zijn exclusief verkrijgbaar bij Cobra Art. Daarbij vindt u nergens anders de kwaliteit die Cobra Art garanderen.

Cobra Art: marktleider in kunstfotografie op plexiglas

Cobra Art is de marktleider in kunstfotografie op plexiglas. Deze vorm van high-end kunst is perfect voor een modern interieur. De kunstwerken van Cobra Art zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en worden met de grootste zorg geproduceerd.

Bekijk onze collectie Cobra Art

In onze webshop vindt u een uitgebreide collectie Cobra Art. Bekijk bijvoorbeeld de Masterpiece collection, waar nationale en internationale kunstenaars met een grote expertise werken aan unieke stukken. Van spraakmakende schilderijen tot prachtige kunstfoto’s op plexiglas: Cobra Art is de kunstgroothandel in spraakmakende en exclusieve kunst.

Bestel uw kunstwerk vandaag nog

Bent u op zoek naar een exclusief kunstwerk voor uw interieur? Bestel dan vandaag nog uw kunstwerk van Cobra Art in onze webshop.

Gewicht 25 kg
Afmetingen 200 × 100 cm
Materiaal

Plexiglas

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Big shots Hollywood | Cobra Art | 200 x 100 cm.” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *