4.3 Google-reviews
Bank Jack Vorige Bank Jack | Home Collection - 14840

Bank Nadja

2.999,00
Op bestelling: 6 tot 12 weken levertijd
SKU
15243
gratis verzending boven de €75*
betaal vooraf, achteraf of in 3 termijnen
 
4.3   Google-reviews

Heb je een groot gezin? Heb je grote ruimte waar een bankstel het absolute middelpunt moet zijn of heb je gewoon zin in een zeer ruim bankstel. Kijk dan niet verder want dan is de elementenbank Nadja perfect voor jou!

De bank Nadja mag oprecht een lounge / plof bank genoemd worden. Lekker groot, lekker dik, een heerlijke zachte maar comfortabele zit en lekker veel kussens. Door zijn vulling van hoogwaardig koudschuim met daaroverheen een luxe dacron wattenlaag vormt de bank Nadja perfect naar je lichaam. Zodra je gaat zitten, ben je verkocht! 

De elementen bank Nadja bestaat, zoals de naam al zegt uit losse elementen die aan elkaar te koppelen zijn. Zo stel je altijd zelf je perfecte bank samen. Afgebeeld en bij ons in de showroom staat de bank met een longchair links en een ottomaan rechts maar dit zijn maar enkele opties van het uitgebrijde aanbod. 

Kom langs in onze showroom om het zitcomfort zelf te ervaren. Ons deskundig personeel zou u op weg helpen om de juiste afmetingen voor u uit te zoeken. Tevens is er keuze uit 100en kleuren en stoffen en zult u bij ons altijd slagen!

Specificaties
Bekleding Stof
Afmetingen (bxdxh) 430 x 210 x 92 cm.
Vulling Koudschuim
Vering Nosag
Zitgroep Zitlandschap
Aanwezig in onze showroom? Ja
Write Your Own Review
Schrijf je ReviewBank Nadja
To Top