Woonstijlen

Annabelle Square: De Veelzijdige bank van Room108

De hoekbank Annabelle Square van Room108 heeft een stevige plaats veroverd in de harten van vele huishoudens. Met zijn diverse aanpassingsmogelijkheden past deze bank moeiteloos in verschillende interieurstijlen. Dit artikel geeft een diepgaand inzicht in de Annabelle Square en belicht waarom deze bank zo’n grote aantrekkingskracht heeft.

Direct Beschikbaar uit Voorraad

De Annabelle Square is een van de meest geliefde modellen van Room108 en is daarom direct uit voorraad leverbaar. Dit betekent dat je deze prachtige bank snel in je huis kunt verwelkomen, zonder lange wachttijden. De afmetingen van de Annabelle Square bedragen 415 x 220 x 175 cm, verkrijgbaar in de stof Mine Shell 196.

Loungebank Annabelle Lazy

Naast de Annabelle Square is er ook de Annabelle Lazy, een loungebankvariant die een echte blikvanger is en zorgt voor een weelderige relaxruimte in je woonkamer. Beschikbaar in single, double en triple varianten, biedt de Annabelle Lazy comfort op maat.

Diverse Opstellingen

De Annabelle Square wordt aangeboden in verschillende opstellingen. Je hebt de keuze uit een rechte hoekbank, een hoekbank met chaise longue of een hoekbank met ottomane. Bovendien kun je de bank uitbreiden met extra tussenelementen of zitelementen.

Ruime Keuze aan Stoffen en Kleuren

De Annabelle Square is verkrijgbaar in diverse stoffen en kleuren, waaronder sofavelours, leer, kunstleder en textiel. Met meer dan 700 beschikbare kleuren kun je de bank perfect afstemmen op je persoonlijke smaak en interieur.

Exclusieve Dealer in Friesland

Xenario is de exclusieve dealer van Room108 Friesland. Hier vind je een uitgebreide collectie Room108 meubels, waaronder de Annabelle Square. Onze deskundige medewerkers staan klaar om je te helpen bij het vinden van de ideale bank voor jouw woonkamer.

De Annabelle Square is een veelzijdige hoekbank die naadloos aansluit bij vrijwel elke woonstijl. Met zijn diversiteit aan opties en aanpassingsmogelijkheden kun je deze bank perfect afstemmen op je eigen wensen en behoeften. Wil je meer te weten komen over de Annabelle Square? Breng dan een bezoek aan Xenario in Leeuwarden en ontdek deze prachtige bank in al zijn glorie.